Sfârșit cumplit pentru o femeie. Dependentă de aparate, compania de electricitate i-a tăiat curentul

Sfârșit cumplit o femeie © Pixabay

O femeie și-a găsit sfârșitul în cel mai îngrozitor mod. Ea era dependentă de un tub cu oxigen și a murit, după ce compania de electricitate i-a tăiat curentul în casă.

Linda Daniels, o femeie de 68 de ani din New Jersey, care era ținută în viață doar de aparatele de respirat, a murit după ce compania de electricitate a tăiat curentul locuinței sale.

Familia femeii recunoaște că întârziaseră cu plata facturilor, însă fiul victimei plătise companiei 500 de dolari cu două zile înainte să le fie tăiat curentul. În acea zi, în Newark, unde femeia locuia cu familia, temperatura ajunsese la 31 de grade.

Am luat gheață și am pus pe ea, am încercat să ne asigurăm că e răcoare în casă, dar nu am putut pompa oxigen, a spus Desiree Washington, fiica femeii, potrivit CNN. 

Linda Daniels era îngrijită la domiciliu de la jumătatea lunii aprilie. Ironia face ca, legea din statul New Jersey să prevadă ca pentru persoanele aflate în îngrijire medicală la domiciliu este interzis ca o companie să întrerupă utilitățile.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro