Sfârşit tragic. Bătrân ucis de propria capcană pentru hoţi, făcută cu un pistol

Sfârşit tragic. Bătrân ucis de propria capcană pentru hoţi, făcută cu un pistol © Foto simbol arhivă

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 65 de ani. Bătrânul şi-a pierdut viaţa după ce o armă de foc ce trebuia să se descarce în potenţialii infractori s-a descărcat. Acesta a fost ucis, practic, de propria capcană. 

Un bărbat de 65 de ani din statul american Maine a murit după ce a instalat o capcană pentru hoţi. Aceasta era instalată pe uşa casei şi era făcută cu un pistol care trebuia să se descarce în cei ce ar fi încercat să-i spargă casa. Culmea, pistolul s-a descarcat chiar în trupul bătrânului.

Americanul a apucat să sune la poliţie şi să anunţe cele întâmplate. La domiciliul său au intervenit echipajele de salvare care l-au transportat la spital cu răni grave. Din nefericire, pentru Ronald Cyr, bărbatul de 65 de ani, nu s-a mai putut face nimic. 

"S-a stabilit că domnul Cyr a fost împușcat ca rezultat al descărcării intenționate a unei capcane. Din păcate, bărbatul a decedat din cauza rănilor", au transmis oamenii legii, potrivit BBC. 

Până în acest moment nu se ştie cum s-a declanşat arma în locuinţa bărbatului de 65 de ani. De altfel, în timpul primelor verificări de la faţa locului, anchetatorii au descoperit mai multe instalaţii improvizate. Au intervenit şi geniştii, la solicitările agenţilor.

Pare-se că nu este singurul caz de acest gen din străinătate. În Philadephia, pe o scară de interior, mai mulţi agenţi imobiliari au descoperit în urmă cu câteva luni un fir care, dacă era atins, declanşa apariţia unui cuţit. 

De asemenea, un alt bărbat şi-a găsit sfârşitul într-un mod similiar cu cel al lui Ronald Cyr. S-a întâmplat în anul 2018, când un individ a murit după ce a deschis şopronul unui vecin. Acesta era o armă care s-a declanşat imediat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro