O celebră vloggeriță a intrat în belele mari! A fost amenințată cu pistolul, pe stradă

+3 click pentru
galerie

O celebră vloggeriță a intrat în belele mari! A fost amenințată cu pistolul, pe stradă © Instagram.com

O vloggeriță celebră de numai 15 ani din  Rusia se confruntă cu grave probleme! Adolescenta a fost amenințată în plină stradă cu un pistol și a povestit totul despre incidentul șocant prin care a trecut, celor 4 milioane de fani pe care îi are pe Instagram. 

Iată că și celebritatea are prețul ei și pericolul pândește la orice pas, fie că ești sau nu persoană publică! Acest lucru l-a aflat pe pielea ei o adolescentă de numai 15 ani, extrem de celebră în Rusia și idolatrizată de toți adolescenții. 

Katusha Adushkina, o vloggeriță de numai 15 ani din Rusia a trecut prin cel mai șocant episod din viața ei. Aceasta a trăit un adevărat coșmar în momentul în care un bărbat a amenințat-o cu arma, în plină stradă. 

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, se pare că aceasta a povestit totul pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmărită de nu mai puțin de 4 milioane de internauți!

Totul s-a întâmplat ziua, pe stradă, acolo unde vloggerița Katusha Adushkina a fost abordată de un individ care a întrebat-o unde se află metroul, apoi, din senin, a îndreptat un pistol către ea și a început să facă scandal. Vloggerița a povestit totul pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmărită de nu mai puțin de 4 milioane de oameni. 

”M-a spus la ureche că totul va fi bine dacă nu mă agit”, potrivit insider.com. Până la urmă totul s-a terminat cu bine, iar Katusha Adushkina a aflat că de fapt a fost victima unei glume. Cu toate acestea, le-a spus fanilor săi că a tras o sperietură groaznică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro