O profesoară din Bucureşti a semănat groază printre elevi şi părinţi. Vrea să meargă cu pistolul la şcoală. "Arma este un drept privat"

O profesoară din Bucureşti a semănat groază printre elevi şi părinţi. Vrea să meargă cu pistolul la şcoală. "Arma este un drept privat" © Captură

O profesoară de tehnologie din Capitală a semănat groază printre elevi, părinţi şi colegi de breaslă. Părinţiii acuză dascălul de rele tratamente aplicate copiilor, ba mai mult se pare că femeia le-ar fi declarat război total "ţiganilor, ungurilor si arabilor". Acum, profesoara este mai hotărâtă ca niciodată să lupte pentru drepturile ei. Mai exact, Mihaela Cioc spune că vrea un pistol cu, atenţie, gloanţe letale ca să se apere de părinţii furioşi!

"Iarăși am aflat că nu ai voie să pui mână pe ei. Bineînțeles că la un moment dat am pus mână pe ei și i-am împins pentru că nu mai puteam să respir. Arma este un drept privat pe care eu vreau să o am, da? Şi nu vreau să mi fie încălcat acest drept, da? Eu sunt în război cu țiganii! Cale de împăcare între mine și țigani nu există! Psiholoaga, da? A venit la un moment dat și mi-a recunoscut că este ţigancă, deci vrea război cu mine. N-ar trebui să se mai derijeze în apărători și avocați ai rromilor", a spus profesoara la "Acces Direct".

Concediată în 2018 pentru comportament abuziv, profesoara a revenit la catedră în urma unui aviz pozitiv dat de un medic psihiatru. Reîntoarsă la catedră, profesoara spune că nu este mulţumită de faptul că deţine doar un pistol cu gloanţe neletale şi vrea musai să primească dreptul să deţină un pistol cu gloanţe letale. Pentru a se feri de părinţi.

Părinţii elevilor cer să se facă dreptate!

De cealaltă parte, părinţii elevilor sunt extrem de revoltaţi, iar unii dintre ei vor chiar să-şi mute copiii din clasa profesoarei Mihaela Cioc.

"În acest moment aş dori şi achiziţionarea şi unei arme cu gloaneţe letale, chiar dacă părinţii sunt împotriva mea. Eu vreau şi arma şi să fiu şi profesor în continuare. La câţi părinţi furioşi sunt în jurul meu. Vreau să o am peste tot. Nu cred că am nimic halucinant", a spus Mihaela Cioc.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro