Sfârșit tragic pentru un băiețel de 8 ani! A murit înghețat, după ce tatăl l-a închis în garaj

Sfârșit tragic pentru un băiețel de 8 ani! A murit înghețat, după ce tatăl l-a închis în garaj f © Daily Mail

Un minor de opt ani a avut parte de un sfârșit absolut cumplit, chiar din vina părintelui său. Tatăl l-a încuiat în garaj, pentru mai multe ore, pentru a petrece timp alături de partenera lui. 

Thomas se afla în grija tatălui său, după ce părinții au divorțat. Bărbatul, polițist din New York, a fost capabil de un gest absolut incredibil la adresa propriului copil. Polițistul ucigaș avea o relație nouă cu o femeie în vârstă de 42 de ani, pe nume Angelina, ia fiorii dragostei l-au cam făcut să uite de fiul lui. Mai mult, Thomas suferea și de autism, astfel că necesita o îngrijire specială.

L-au lăsat în garaj fără apă și mâncare

Se pare că și iubita polițistului a fost complice la planul îngrozitor. Aceștia l-au bătut pe copilul de opt ani, apoi l-au închis în garaj fără apă sau mâncare, la o temperatură de -7 grade. Potrivit Daily Mail, copilul a fost găsit fără suflare câteva ore mai târziu tot de tatăl său, decedând din cauza hipotermiei. Povestea șocantă continuă. Polițistul l-a luat pe băiețel și l-a băgat în apă caldă, apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit în fața casei, explicând că micuțul a murit subit, când se întorcea de la școală.

Paramedicii sosiți la fața locului au încercat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, minorul având o temperatură corporală de doar 24 de grade. În urma anchetei polițiștii din New York au descoperit crima oribilă, iar acum bărbatul va sta mulți ani în spatele gratiilor pentru fapta sa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro