Petrecere cu final neaşteptat! Şi-a filmat logodnica înşelându-l şi a proiectat imaginile pe un ecran imens, la nuntă

Petrecere cu final neaşteptat! Şi-a filmat logodnica înşelându-l şi a proiectat imaginile pe un ecran imens, la nuntă © Foto simbol Pixabay

La nuntă, multe cupluri aleg să le prezinte invitaţilor un colaj video cu cele mai frumoase momente pe care le-au trăit împreună. Nu este şi cazul unui tânăr care şi-a filmat logodnica cu alt bărbat şi a hotărât să arate tuturor imaginile pe un ecran imens, în timpul petrecerii. 

Nunta cu final neprevăzut a avut loc în Singapore. Pentru că a vrut să fie sigur că persoana de lângă el îi este fidelă, mirele a apelat la serviciile unui detectiv particular. Investigaţia s-a încheiat, imaginile erau clare, dar detectivul s-a trezit cu o invitaţie de nuntă în cutia poştală. S-a dus şi mare i-a fost mirarea când a văzut ce a pus la cale bărbatul. 

În imagini, logodnica bărbatului era surprinsă în timp ce intra cu un alt bărbat într-un hotel. Cei doi se atingeau în părţile intime şi relaţia dintre ei era nu putea fi interpretată greşit. Invitaţii la nuntă au privit imaginile fără să scoate un cuvânt.

Liniştea a fost spulberată de mire, care i-a spus câteva vorbe miresei, înainte să plece şi să o lase singură, în faţa tuturor apropiaţilor, potrivit malaysiantalk.com.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro