VIDEO / DJ Wanda şi iubitul îşi fac planurile de nuntă şi asta nu e tot! "Ne dorim un copil"

+3 click pentru
galerie

DJ Wanda şi iubitul îşi fac planurile de nuntă şi asta nu e tot! "Ne dorim un copil" © captură video

DJ Wanda a venit în această seară în platoul emisiunii "Răi Da Buni" şi nu singură! Vedeta a fost însoţită de iubitul ei, Karl, cu care se şi pregăteşte de nuntă! Surprinzător, DJ Wanda este gata să fie şi mamă! Se pare că cei doi vor forma o familie, în curând.

DJ Wanda şi Karl se pregătesc de nuntă şi s-au gândit deja la cum va fi. După multe conversaţii privind acest subiect, au ajuns la două variante. Nunta va fi fie pe o plajă, fie în Bucureşti. 

"Pe o plajă, sau chiar aici în Bucureşti. Nu într-un ballroom. O să fie ceva foarte legat de România pentru că îmi place foarte tare că el, peste tot pe unde merge, se mândreşte cu asta", au spus cei doi îndrăgostiţi. 

Când vine vorba de un copil, cei doi sunt foarte încântaţi de această idee. Ba mai mult, deja s-au gândit la nume!

"Ne dorim un copil şi astfel, am ajuns la o convenţie, pentru că, Karl este din Noua Zeelandă. Dacă va fi fetiţă, se va numi Kaitaia, dar cu siguranţă, trebuie să aibă şi un nume românesc. România. De ce nu? Eu mă mândresc cu ţara din care sunt. E mai nasol dacă e băieţel. Trebuie să ne gândim. Cu siguranţă va fi numele Kai. Dar trebuie să ne gândim. Deocamdată ne-a plăcut ideea", a mărturisit DJ Wanda, în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

Karl, în vârstă de 45 de ani, este din Noua Zeelandă, locuieşte în Londra de 17 ani, are o firmă de construcţii, este pasionat de motoare şi a reuşit să-i fure inima brunetei, fiind primul iubit pe care îl aduce în faţa telespectatorilor. Relaţia lor evoluează frumos şi în curând, prietenii lor vor primi o invitaţie la nuntă, dar şi la botez!

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro