VIDEO / DJ Wanda şi iubitul, pentru prima oară împreună la TV! "Ne căsătorim şi facem copii"

+3 click pentru
galerie

DJ Wanda şi Karl, pentru prima dată în spaţiul public © captură video

În urmă cu două săptămâni, DJ Wanda a venit la emisiunea "Răi Da Buni" şi a făcut o dezvăluire pe care o aşteptau toţi admiratorii ei. Atunci, bruneta a mărturisit că există un nou bărbat în viaţa ei, dar a fost rezervată în privinţa detaliilor. În această seară însă, lucrurile au stat complet diferit. DJ Wanda nu doar că a vorbit despre iubitul ei, dar l-a şi arătat unei ţări întregi pe Karl. 

Karl, noul iubit al Wandei, a intrat în direct prin Skype, cu Mihai Morar şi femeia pe care o iubeşte. Emoţionat, el a precizat că a simţit chimia cu DJ Wanda imediat ce au început să vorbească. "Am simţit o conexiune încă de la început, m-a inspirat ceva ce m-a făcut să vin să o cunosc. Mergem până la capăt, ne căsătorim şi facem copii", a mărturisit Karl, atrăgând atenţia asupra planurilor pe care le are cu frumoasa DJ Wanda

Karl, în vârstă de 45 de ani, este din Noua Zeelandă, locuieşte în Londra de 17 ani, are o firmă de construcţii, este pasionat de motoare şi a reuşit să-i fure inima brunetei, fiind primul iubit pe care îl aduce în faţa telespectatorilor. Cu siguranţă relaţia lor va evolua într-un mod frumos, iar o invitaţie la nuntă poate apărea oricând! Se pare că iubitul Wandei deja i-a cunoscut prietenii, printre care se află şi Paula Chirilă. DJ Wanda îi duce dorul şi va pleca vineri să-şi viziteze iubitul în Londra, unde vor merge împreună la un eveniment.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest