VIDEO PAPARAZZI / Dj Wanda s-a afișat cu un tip misterios. Bruneta l-a cam ținut la respect și l-a tratat cu „flit”

Ajunsă la 42 de ani, Dj Wanda nu a avut foarte mult noroc în dragoste, dar bruneta nu se lasă așa, cu una, cu două!

Chiar dacă nu mai e la prima tinerețe, DJ Wanda încearcă să se simtă ca la 20 de ani. Foarte naturală, cu o atitudine detașată, nemachiată și cu părul prins și ușor răvășit, vedeta a ieșit la o cafenea din Capitală alături de un tip misterios, care a tot sorbit-o din priviri, în loc să soarbă din cafea!

CITEȘTE ȘI - DJ Wanda vorbește deschis despre operații: „Medicul estetician este secretul meu de beauty”

Paparazzii vigilenți www.spynews.ro au pus mâna pe imagini savuroase cu Dj Wanda! Bruneta a ieșit la o cafea cu un bărbat misterios, însă acesta nu a prezentat prea mare inters pentru vedetă. 

CITEȘTE ȘI - VIDEO PAPARAZZI / Îi merge bine şi fără bărbaţi prin preajmă! Ce face DJ Wanda atunci când niciun „prinţ” nu îi dă târcoale

Mereu cu ochiul acolo unde trebuie, paparazzii de la www.spynews.ro i-au surprins pe aceștia într-un cadru cam trist, căci Dj Wanda a stat numai pe telefon, glisând dintr-o parte în alta, în timp ce bărbatul misterios a fumat țigară după țigară. Din când în când, bruneta îi mai arăta ceva pe telefon, dar acesta era „dezamăgit” de situație și se mulțumea doar cu băutura de pe masă și cu pachetul de țigări pe care, cel mai probabil, l-a terminat în timpul „întâlnirii” cu focoasa brunetă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest