VIDEO PAPARAZZI / Îi merge bine şi fără bărbaţi prin preajmă! Ce face DJ Wanda atunci când niciun „prinţ” nu îi dă târcoale

+4 click pentru
galerie

DJ Wanda, una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. © Facebook

DJ Wanda a pus pe jar lumea mondenă, după ce a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în compania unui bărbat olandez. Apoi, de parcă apariţia alături de batav nu ar fi fost suficientă, bruneta s-a lăudat că a fost răsfăţată de un „prinţ”, de ziua ei de naştere. Totuşi, diva se simte bine, chiar şi atunci când niciun mascul nu îi dă târcoale.

În urmă cu câteva zile, DJ Wanda a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Dornică să spună ce se întâmplă cu ea pe plan sentimental, vedeta a ieşit în oraş alături de o prietenă.

Cele două femei s-au aşezat la o masă şi s-au pus pe trăncănit. Numai că, la un moment dat, acestora li s-a făcut foame. Astfel, fără să mai stea pe gânduri, DJ Wanda şi amica sa au comandat mâncare. În ce savura preparatul ceurt, bruneta i-a mai povestit prietenei sale amănunte din viaţa sa. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au fost pe fază şi au filmat momentel petrecute de acestea la restaurant.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Bălan are familia perfectă! Iată cât de fericită e cântăreaţa atunci când soţul şi fiica sunt lângă ea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI! / Imagini îngrijorătoare cu Irina Loghin! Cântăreaţa se mişcă greu şi şchiopătează!

Şi-a strigat suferinţa pe Facebook

În timp ce alte vedete evită să vorbească despre momentele dificile pe care le traversează, DJ Wanda a discutat deschis despre problemele sale de sănătate. Anul trceut, bruneta a anunţat că este bolnavă. Diva a dat această veste pe Facebook.

"Dragii mei, trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agațe de speranțe care însă au fost deșarte. Am decis să plec pentru investigatii in Turcia.
De ce acolo si nu în țara? Deoarece în România am primit 2 diagnostice total diferite. Unul grav și unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigații și am cheltuit mii de Euro și nu s-a ajuns la nicio concluzie. Nici o clipă nu m-am lăsat învinsă de suferința pe care o duc. Am fost mereu activa, doar prietenii adevarați au cunoscut realitatea, și le multumesc pentru confidentialitate și suport. Aici voi avea parte de un sistem foarte precis și voi ieși invingatoarea din lupta cu incertitudinea. Orice va fi să fie voi lupta până la capăt. Cu toată dragostea. Vă iubesc. Wanda"
, a scris DJ Wanda.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro