DJ Wanda vorbește deschis despre operații: „Medicul estetician este secretul meu de beauty”

+3 click pentru
galerie

DJ Wanda © Facebook

DJ Wanda se consideră o persoană sinceră și care nu se ascunde atunci când vine vorba despre retușurile pe care și le face la înfățișare. Vedeta este conștientă că nu există tinerețe fără bătrânețe și vorbește deschis despre operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Trucurile de înfrumusețare la care bruneta apelează sunt cât se poate de simple: somn, niște gheață pentru cearcăne și creme de piele.

„Eu sunt o tipă foarte asumată şi foarte sinceră. Nu am niciun fel de truc pentru că ani şi foarte mulţi ani am folosit creme foarte scumpe, timp de 12 ani, după care am schimbat puţin direcţia şi am mers pe creme pentru pielea cu…posibilă la alergeni. În felul acesta mi-am luat creme care să nu conţină substanţe care pot fi alergenice. Iar trucul meu numărul 1, simplu şi de mult timp, este să dorm cât pot de mult, să să alimentez cum trebuie, să mă demachiez. Nu îmi pun niciodată ouă sau castraveţi… poate gheaţă dacă am cearcăne”, a precizat DJ Wanda, pentru VIVA!

Cât despre operații, DJ Wanda recunoaște că secretul frumuseții ei este reprezentat de medicul estetician.

„Şi bineînţeles, după toate lucrurile acestea mai există şi medicul estetician. Acesta este secretul meu de beauty. Nu cred că la vârsta aceasta dacă nu apelezi un pic şi la un botox, sau mergi la un medic estetician nu pentru botox, nu pentru chestii invazive, ci pentru aparate care fac tot felul de peeling-uri, nişte lasere speciale…Nu există tinereţe fără bătrâneţe”, a concluzionat DJ Wanda.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro