VIDEO / DJ Wanda i-a transmis pupici noului iubit, în direct! Ce a spus vedeta despre bărbatul care îi este alături

+3 click pentru
galerie

DJ Wanda, dezvăluiri despre noul iubit © captură video

DJ Wanda a venit în platoul lui Morar, la "Răi Da Buni", direct de la aeroport! După o întârziere de 40 de minute, frumoasa brunetă a început dezvăluirile bombă despre viaţa ei sentimentală. 

DJ Wanda trece printr-o perioadă prosperă. Artista îşi extinde afacerea cu saloanele de tatuat şi face demersurile necesare pentru un spaţiu de acest gen, în Londra. Despre viaţa sentimentală, sunt multe de spus. Bruneta nu e aşa uşor de mulţumit, iar bărbatul căruia i-a transmis pupici în direct, trebuie să fie cu tot şi cu totul special. Până îl va aduce în faţa camerelor, admiratorii au aflat câte ceva despre el chiar de la DJ Wanda. 

Se pare că noul iubit al brunetei nu este român şi este vorbitor de limba engleză. "Nu prea pot să-ţi spun că nu ştiu acum dacă o să fie, ce o să fie", a dezvăluit DJ Wanda dând de înţeles că relaţia este la început. Ulterior, bruneta a mărturisit că sunt împreună de o săptămână, iar noul iubit a venit în România pentru ea, să se întâlnească. "Nu contează foarte mult de unde e. Contează să fie chimie. Nici nu mă interesează de unde e. Trebuie să zici ceva în engleză ca să te înţeleagă", a continuat artista.

Despre cum "Trebuie să mă impresionezi. Nu prea merge nici cu o gentuţă, că uite, e aici. Nu mai trebuie nici gentuţa, nici călătoria pentru că eu călătoresc de mică. Contează foarte mult să mă susţină, să fie alături (...) Încearcă să fie cu un pas înaintea mea. Să mergem unde trebuie, unde pot să mânânc", a spus DJ Wanda. Despre gândurile de nuntă, DJ Wanda a spus că şi-ar dori să o ceară în faţa ţării întregi, la televizor, să se vadă "că are sânge", a mai adăugat artista.

Despre prima întâlnire, se pare că au stat la poveşti, până dimineaţa. Neimpresionată de bani sau de străini, DJ Wanda a mărturisit că bărbaţii sunt atraşi de femeile independente, deci, atenţie fetelor! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro