VIDEO / DJ Wanda, vecină cu celebrul Richard Gere. "Soarele a apărut pe strada mea"

+3 click pentru
galerie

Dj Wanda, vecină cu vedete de la Hollywood © Instagram

DJ Wanda s-a mutat din România, împreună cu iubitul! Şi nu oriunde, ci acolo unde numai spuma spumelor îşi permite să trăiască la cel mai înalt nivel. Gwen Stefani și faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasă se vede și casa actorului Richard Gere.

DJ Wanda şi iubitul ei, Karl, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi vor să împărtăşească asta cu toată lumea! Cei doi au intrat în direct la Antena Stars şi au mărturisit cum arată totul acum, de când bruneta s-a lăsat convinsă de Karl să se mute alături de el, în Londra. 

"Locuim într-o zonă foarte frumoasă din Londra. Viaţa aici este minunată şi s-a îmbunătăţit foarte mult de când Wandra s-a mutat. Am fostul destul de norocos să-i câştig inima şi s-o fac să se mute aici.", a mărturisit Karl, pentru Antena Stars. 

Şi-a luat inima în dinţi şi s-a mutat cu iubitul, în Londra! Totul pare perfect şi cum să fie altfel, când de la balconul casei tale îl vezi pe Richard Gere?

"Acum, să mă mut definitiv cu haine, cu casă, cu purcel, cu căţel, cu tot, este clar că m-a convins Karl. Pot spune că a fost un act de curaj. Viaţa mea până la 42 de ani a fost în România, dar acum simt că am o familie, el este alesul (...) În cartierul în care noi locuim, aici, în Primrose Hill, este o zonă cu foarte mulţi artişti. Este solistul de la Coldplay, este Gwen Stefani, este Jamie Oliver. Iar exact de la casa noastră, din balconul nostru, îl vedem pe Richard Gere.", a mai povestit Dj Wanda, extrem de entuziasmată de viaţa ei. 

Karl, în vârstă de 45 de ani, este din Noua Zeelandă, locuieşte în Londra de 17 ani, are o firmă de construcţii, este pasionat de motoare şi a reuşit să-i fure inima brunetei, fiind primul iubit pe care l-a adus în faţa telespectatorilor. Relaţia lor evoluează frumos, iar acum, după ce bruneta a ales să se mute în Londra, mai lipseşte doar invitaţia la nuntă! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro