O bătrână şi-a înjectat 20 de sucuri de fructe, după ce a auzit de un remediu pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Ce s-a întâmplat cu corpul ei

O bătrână şi-a înjectat 20 de sucuri de fructe, după ce a auzit de un remediu pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Ce s-a întâmplat cu corpul ei © Foto simbol Pixabay

O femeie de 51 de ani a auzit de un remediu natural pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a decis să îl încerce. Însă, rezultatul nu a fost pe măsura aşteptărilor. După ce şi-a injectat 20 de tipuri de sucuri de fructe, corpul ei a avut o reacţie care i-a făcut pe medici să privească îngroziţi.

În vârstă de 51 de ani, femeia din China numită de presa internaţională "Zeng", a urmat fără să se gândească la consecinţe un remediu popular, crezând că astfel ar putea absorbi mai bine nutrienţii din fructe.

Şi-a înjectat 20 de sucuri de fructe pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea

Astfel, şi-a înjectat nu mai puţin de 20 de tipuri de sucuri de fructe. La scurt timp după administrare, femeia a dezvoltat febră şi mâncărimea pielii. Iniţial, femeia a ignorat simptomele şi a mers la spital abia după ce soţul ei a aflat despre remediul încercat de ea. 

După ce a ajuns la spital, a fost internată de urgenţă la Terapie Intensibă. De asemenea, femeia a suferit o infecţie severă care i-a afectat inima, rinichii şi ficatul. 

Potrivit doctorilor, bătrâna a fost la un pas de moarte. "Am crezut că fructele proaspete erau foarte hrănitoare și niciodată nu credeam că ar fi dăunătoare prin injectarea lor în corpul meu", a spus Zeng, potrivit Daily Mail.

Medicii au avertizat cetăţenii să nu urmeze astfel de practici, pentru că viaţa le este pusă în pericol.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro