Și-a omorât fiul cu tigaia, apoi l-a tăiat și l-a pus în pungi. Cum a scăpat femeia de închisoare

Lyudmila și fiul ei © Observator

O crimă înfiorătoare a șocat lumea întreagă, nu doar prin faptul în sine, ci și prin concluzia poveștii, care a divizat oamenii. O rusoaică de 63 de ani și-a ucis propriul fiu cu o tigaie, l-a tranșat, apoi l-a pus în pungi de plastic. Și mai și: a scăpat de închisoare.

Lyudmila, o femeie din Rusia, a fost găsită vinovată de uciderea fiului ei, însă a scăpat de închisoare după ce judecătorii au considerat că a fost provocată.

Lyudmila era bătută în mod repetat de fiul ei, care, la un moment dat, a încercat chiar să o abuzeze sexual, într-un moment la beție în care a confundat-o cu fosta lui soție.

CITEȘTE ȘI O femeie și-a ucis iubitul pe care apoi l-a gătit! Este cutremurător cum au descoperit crima!

Femeia s-ar fi dus chiar la poliție, pentru a cere protecție împotriva fiului de 42 de ani, însă discuția a dus nicăieri. Așa că, Lyudmila a luat problema în propriile mâini.

„Nu am simțit nimic în tot acest timp”

Alarma a fost dată de vecinii deranjați de un miros urât. Oamenii au chemat poliția, care a găsit 70 de pungi în apartamentul femeii. În interior erau rămășițe, despre care Lyudmila a spus că erau doar „carne de urs”.

În urma investigației, însă, s-a descoperit că erau rămășițe umane. Ulterior, femeia și-a recunoscut vina și a explicat că era terorizată de fiul ei.

„Am luat o tigaie din bucătărie și i-am dat în cap”, a spus femeia. Fiul ei a căzut pe podea, iar mama lui a început să-l înjunghie. „Știam că trebuie să scap de cadavru cumva și imi era frică să sun la poliție. E ca și cum mintea mea nu funcționa. Făceam totul ca un robot. Am fost să cumpăr un flex pentru că mă dureau mâinile și nu puteam să folosesc cuțitul. Nu am simțit nimic în tot acest timp. Eram într-o stare ciudată, ca și cum era ceață”, a mai spus Lyudmila.

Într-un final, judecătorii au condamnat-o pentru omor, însă fără detenție. Femeia nu are dreptul de a părăsi domiciul pentru următoarele 23 de luni.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro