Şocant! O femeie şi-a prins iubitul în timp ce îi viola fiica de 8 ani. "Se întâmpla când erai plecată"

Şocant! O femeie şi-a prins iubitul în timp ce îi viola fiica de 8 ani. "Se întâmpla când erai plecată" © metro.co

Momente terifiante pentru o femeie din Statele Unite, după ce şi-a prins iubitul în timp ce-i viola fiica de doar 8 ani! 

Femeia a povestit întreaga întâmplare pentru presa internaţională. S-a întors acasă de la muncă şi mare i-a fost mirarea când l-a surprins pe iubitul ei în timp ce îi viola fiica de doar opt ani. A rămas pe loc şi a început să urle, izbucnind în lacrimi. 

Când şi-a dat seama că a fost prins, agresorul a încercat să se prefacă băut, spunându-i femeii că asta se întâmplă de fiecare dată când este plecată: "Se întâmplă când ești plecată".

Disperată de întreaga situaţie, femeia a apelat 112 şi autorităţile au sosit imediat la faţa locului, demarând în cele din urmă o investigaţie. Copila, victimă a abuzului iubitului mamei, a fost dusă unor rude. 

Bărbatul a găsit momentul perfect pentru a recurge la gestul necugetat, deoarece ceilalţi fraţi ai micuţei dormeau. În momentul în care a fost prins, a luat-o pe fată şi a înfăşurat-o într-o pătură, tremurând toată de frică.

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat de către oamenii legii şi dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi petreacă următorii 20-40 de ani după gratii. Cu toate acestea, poliţia a decis să nu explice relaţia dintre agresor şi mama fetiţei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro