Șocant! Un bărbat în vârstă de 27 de ani, infectat cu coronavirus, a murit la 10 zile de la nașterea fiului său. ”Era în formă, sănătos și energic”

+5 click pentru
galerie

Șocant! Un bărbat în vârstă de 27 de ani, infectat cu coronavirus, a murit la 10 zile de la nașterea fiului său. ”Era în formă, sănătos și energic” © North Wales Live WS

Caz incredibil în Marea Britanie! Un bărbat în vârstă de 27 de ani, infectat cu coronavirus, a murit la 10 zile de la nașterea fiului său. Familia este devastată! 

Thomas Davies, pe numele lui, în vârstă de 27 de ani, a început să se simtă din ce în ce mai rău, dezvoltând treptat simptome ale coronavirusului. Bărbatul s-a confruntat cu tuse, dureri și transpirații reci. Virusul a acționat rapid, iar joi a murit, în timp ce-și petrecea noaptea stând cu fiul cel mic, Morgan, relatează Daily Post.

”Nu-i mai pot vorbi niciodată, nu-l mai pot vedea niciodată”

Familia este devastată. Mama bărbatului susține că nici măcar nu l-a putut îmbrățișa, date fiind regulile emise.”Nu ne putem îmbrățișa între noi și nici nu-l pot mângâia. Trebuie să stăm la doi metri unul de altul”, afirmă Mandy Davies.

De asemenea, femeia în vârstă de 53 de ani a spus că Thomas părea să fie în fază terminală. Urma sfatul Guvernului pentru a se autoizola acasă, însă a fost găsit mort de către prietenul său Rhiannon Elias, la domiciliul din Penygroes, Țara Galilor.

Paramedicii sosiți la fața locului au ridicat corpul bărbatului și l-au dus la spital. Potrivit presei internaționale, mama bărbatului a declarat că nici măcar nu și-a putut atinge fiul, deoarece corpul lui era băgat în pungi. Ea a completat că bărbatul era energic și plin de viață, mai ales că nu a fumat niciodată.

„Era în formă, era sănătos, era energic, nu a fumat niciodată. Când am ajuns la spital, toți erau costumați. Nici măcar nu l-am putut atinge, nu mi-a fost permis. Nu mi-a fost permis să-l văd, pentru că nu voiau să iau virusul și trebuia să-l pună din nou în pungi.  Avea o pungă de plastic pe față.”, susține femeia. 

Mandy nu poate concepe pierderea fiului său: „Nu există nimic care să-mi readucă băiatul. Nu pot inversa ceasul. Nu-i mai pot vorbi niciodată, nu-l mai pot vedea niciodată”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro