Șocant! Un bebeluș a murit, la doar câteva zile după ce a fost pupat pe obraz

Bebelus mort (foto simbol) © Pixabay

Bucuria unor proaspeți părinți a fost umbrită la puțin timp după ce fetița lor s-a născut. Bebelușul a murit, la doar două săptămâni după ce a fost pupat pe obraz.

Potrivit cadrelor medicale, fetița a contactat virusul herpes simplex prin atingere. "Doctorii ne-au zis că există mari șanse ca fetița noastră să fi luat virusul de la cineva care a pupat-o. Cu toate că, de când s-a născut, am avut mare grijă să nu lăsăm persoanele străine, îmbrăcate sărăcăcios, se apropie de ea. De asemenea, ne-am spălat de fiecare dată pe mâini înainte să o vizităm" a spus Kelly Ineson, mama Kiarei, în vârstă de 30 ani, scrie Metro.co.uk.

Kiara a fost plasată într-o comă indusă, dar doctorii i-au avertizat pe cei doi că fetița, probabil, va fi grav afectată de creier, scrie Metro.co.uk.

Pe data de 13 august, părinții devastați au fost nevoiți să semneze pentru ca aparatele care o mențin în viață să fie oprite. Răpusă de durere, mama bebelușei trage un semnal de alarmă și îi avertizează pe părinți să nu lase persoane necunoscute să se apropie de copiii lor. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro