Un şofer român a fost găsit mort în cabina sa, într-o parcare din Germania. Felul şocant în care a fost descoperit

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabina sa, într-o parcare din Germania. Felul şocant în care a fost descoperit © Facebook

Tragedie de nedescris. Un şofer român, care lucra pe TIR, a fost găsit fără viaţă, chiar în interiorul maşinii pe care o conducea. Descoperirea şocantă a fost făcută într-o parcare din Germania.

Românul plecase în străinătate pentru o viaţă mai bună. El voia să câştige bani pentru familia lui care era în ţară şi pe care voia să o ajute. El făcea curse în străinătate, iar TIR-ul pe care îl conducea era înmatriculat în Braşov. Bărbatul a fost găsit într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff chiar de către un alt coleg român.

Acesta a postat imaginile pe mai multe grupuri de Facebook, în speranţa că cineva îl va recunoaşte. În momentul în care a fost găsit, românul era desculţ, cu capul pe portieră, cu motorul pornit şi cu farurile aprinse. Se bănuieşte că acesta murise cu mai multe ore înainte de a fi găsit, pentru că anumite părţi ale corpului erau învineţite. În plus, pe camerele de supraveghere din parcare, după ce au fost analizate imaginile, s-a constatat că bărbatul ajunsese în parcare în urmă cu 13 ore, potrivit presei din Germania. Momentan nu s-au făcut publice date cu privire la nume, vârstă sau cauza morţii, însă se bănuieşte că acesta ar fi suferit un infarct.

Vestea că şoferul român a fost găsit mort i-a şocat pe toţi cei care au văzut imaginile, mai ales că mulţi îl şi cunoşteau. Oamenii au transmis mesaje dureroase de condoleanţe pe reţelele sociale, în amintirea românului care a murit în Germania.

Alt român mort în Germania

Un român şi un moldovean şi-au găsit sfârşitul într-un grav accident în Germania. Cei doi se întorceau de la muncă, dar şoferul a pierdut controlul volanului. Cei doi băieţi erau colegi de muncă şi se intorceau de la serviciu. Şoferul a adormit la volan şi a pătruns în afara părţii carosabile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro