Speriată că i se va foc la casă, o femeie din Cernăuți le-a cerut scuze în genunchi oamenilor pe care i-a infectat cu coronavirus / VIDEO

Speriată că i se va foc la casă, o femeie din Cernăuți le-a cerut scuze în genunchi oamenilor pe care i-a infectat cu coronavirus © Captură Video

Pandemia de COVID-19 scoate tot ce este mai bun, dar și mai rău, din fiecare dintre noi. Probabil cel mai greu de gestionat este haosul general creat pe fondul fricii și paranoiei. Oamenii diagnosticați cu coronavirus sunt chiar văzuți ca niște paria, care frecvent ajung să fie țintele furiei celor din jur.

Dovada este gestul disperat la care a recurs o femeie din regiunea ucraineană Cernăuți. Speriată că oamenii se vor răzbuna, le-a cerut scuze, în genunchi, tuturor celor pe care i-a infectat cu COVID-19.

Imaginile tulburătoare sunt publice

Femeia locuiește în Cernăuți și s-a întors recent din Italia. Dar cum nu a respectat condițiile de izolare, a purtat mai departe virusul și a îmbolnăvit un număr ridicat de persoane, începând cu propria familie, scrie publika.md. Copiii, nepoții, câțiva localnici și chiar și primarul, toți au fost infectați de femeie.

Pentru că a primit amenințări din partea unor persoane care au zis că se vor răzbuna, femeia s-a pus în genunchi și le-a cerut public iertare.

„Am auzit că vreţi să-mi incendiaţi casa şi să vă răzbunaţi pe copiii şi nepoţii mei. Mă pun în genunchi în faţa voastră. Lăsaţi-mi familia în pace. Pe mine puteţi să pedepsiţi după cum doriţi”, spune femeia pe filmare.

Le mai spune oamenilor că deja s-a vindecat și că nu va mai pune niciodată piciorul în Italia.

În Ucraina au fost depistate 475 de cazuri cu noul coronavirus. Dintre acestea, 59 sunt în regiunea Cernăuți.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro