Halucinant! O studentă a murit din cauza unei diete. Ce a consumat tânăra în timpul regimului

Halucinant! O studentă a murit din cauza unei diete. Ce a consumat tânăra în timpul regimului © Sursă Pexels

În ziua de astăzi, din ce în ce mai multe tinere apelează la tot felul de diete pentru a slăbi, dacă se poate într-un timp cât mai scurt. Din păcate însă, cea mai rapidă variantă nu este întotdeauna cea mai sănătoasă. Ba din contră, poate avea urmări grave, afectându-le sănătatea. La fel s-a întâmplat şi în cazul unei studente care a murit din cauză că şi-a dorit să slăbească pentru o vacanţă.

Lindsey Bone, o studentă de doar 20 de ani s-a stins din viaţă după ce era în stare să facă orice pentru a scăpa de câteva kilograme. Fata a recurs la o dietă care i-a adus sfârşitul, cauza principală fiind pastilele pentru slăbit.

Tânăra studentă a fost găsită moartă în pat de către colegii săi de cameră. Aceasta învăţa la Universitatea din Sussex.

Lindsey a lăsat în urmă regrete profunde în inimile părinţilor. Pentru ca tragedia să nu se mai repete, mama sa le transmite din suflet celor care vor să ţină dietă să fie foarte atente, deoarece nu ştiu la ce risc se supun.

„Vă rog să fiți atente. Era minunată, o persoană puternică. Voia să urmeze facultatea ca să-l facă mândru pe tatăl său și își dădea toată silința. Avea multe planuri de viitor”, a declarat îndurerată mama ei, Mandy Bone, conform The Sun.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro