Un tânăr a apărut la uşa mamei sale, la câteva luni după ce familia l-a înmormântat. Cum a fost posibil

Un tânăr a apărut la uşa mamei sale, la câteva luni după ce familia l-a înmormântat. Cum a fost posibil © captură video

O femeie de 62 de ani a trăit cel mai şocant moment din viaţa sa. Într-o zi, la câteva luni după ce şi-a înmormântat fiul, a auzit bătăi în uşă. Când a deschis, aproape s-a prăbuşit din picioare. Era chiar tânărul de la care îşi luase adio. 

Pe 18 martie 2019, Antonina Mikhailovna, o femeie în vârstă de 62 de ani din Kronstadt, Rusia, a raportat la Poliţie că fiul ei, Konstantin, a dispărut fără urmă de şase zile. O lună mai târziu, familia a fost chemată la morgă pentru a identifica un cadavru incinerat. Antonina Mikhailovna a identificat, într-adevăr, corpul ca fiind alt fiului ei. 

Rudele lui Konstantin, printre care şi mama, soţia şi fiica, au organizat, cu durere în suflet, înmormântarea. Cadavrul incinerat despre care toată lumea credea că îi aparţine lui Konstantin a fost îngropat în cimitirul local. Însă, patru luni mai târziu, Antonina a auzit o bătaie la ușă. A deschis şi a fost uluită să-l găsească pe Konstantin, relatează Komsomolskaya Pravda, potrivit Mirror.

Konstantin nu ştia că familia lui a îngropat un alt corp pe care îl identificaseră drept al lui. Tânărul de 43 de ani a explicat că a dispărut pentru ceva timp pentru că avea nevoie să se gândească la propria viaţă. 

Antonina Mikhailovna și-a cerut scuze autorităţilor pentru că a identificat greșit cadavrul și a explicat ce s-a întâmplat. "Arăta foarte familiar și așa am confirmat poliției că el este fiul meu", a spus Antonina Mikhailovna.

Poliția continuă ancheta pentru a stabili al cui era, de fapt, trupul incinerat. În acest timp, Konstantin îşi continuă viaţa alături de familie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro