Un tânăr de 26 de ani s-a spânzurat, pentru că fosta soție nu îl lăsa să-și viziteze fiica

Un tânăr de 26 de ani s-a spânzurat, pentru că fosta soție nu îl lăsa să-și viziteze fiica © Facebook

Un bărbat de 26 de ani a recurs la un gest extrem, după ce fosta lui soție nu i-ar mai fi permis să o viziteze pe fiica lui de 5 ani. Tânărul a scris un bilet de adio tulburător, pe care l-a lăsat în dormitorul din casa părinților. După aceea, și-a luat zilele.

Christopher Brown, din South Shore, Marea Britanie, părea să aibă tot. Deținătorul unei firme de construcții, bărbatul a sfârșit prin a-și pune lațul de gât, în urma unui război aspru dintre el și fosta soție. La mijloc, copilul pe care cei doi îl au împreună.

Risca să ajungă la închisoare

Bărbatul primise interdicție, de la tribunal, să o contacteze pe mama fiicei sale. Tânărul urma să ajungă în fața magistraților, riscând chiar închisoare, după ce a încălcat această interdicție.

Nu a mai apucat să ajungă acolo, pe 26 martie fiind găsit mort în locuința părinților. Alături de trupul neînsuflețit, polițiștii au găsit un bilet de adio.

L-a măcinat dorul de fiica

În 2014, Brown a divorțat de femeia alături de care are o fetiță în vârstă de 5 ani. Apropiații au declarat că tânărul devenise foarte agitat, după ce fosta soție nu i-a mai permis să meargă so o viziteze pe copilă.

De Revelion, Brown a postat un mesaj sfâșietor, în care își urla dorul de fiica lui.

„Un alt an, un alt zâmbet, dar nu pentru mine, pentru o bucată de vreme. Îmi curg lacrimile și pot să îndur încă puțină durere, ca să te văd zâmbind doar puțin. Voi lupta pentru bucuria atingerii tale liniștitoare, suflet lângă suflet, lacrimă lângă lacrimă. La anul, vom zâmbi fără frică. Te iubesc, fetița mea. Tati îți duce dorul foarte mult”, a scris bărbatul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro