Un tânăr a visat că tatăl său era viu, deşi fusese înmormântat. A anunţat rudele şi au plecat toţi la cimitir, unde au făcut o descoperire şocantă

Un tânăr a visat că tatăl său era viu, deşi fusese înmormântat. A anunţat rudele şi au plecat toţi la cimitir, unde au făcut o descoperire şocantă © Foto simbol Pixabay

Un bărbat de 50 de ani a murit, dar copiii lui, îndureraţi, au sperat că totul este doar un vis urât. Într-o noapte, unul dintre cei zece moştenitori ai săi, l-a visat. Ce a urmat, incredibil.

Fidel Pantoja, un columbian de 50 ani, i-a apărut în vis fiului său, la două săptămâni de la moarte. Copilul şi-a anunţat imediat rudele, iar toţi au hotărât că ar fi cel mai bine să-l dezgroape, dat fiind faptul că, potrivit visului, bărbatul era... în viaţă.

În localitatea Llorente s-a creat o adevărată isterie. Localnicii susţineau că se aud zgomote de la mormântul lui Fidel, aşa că, familia a pus planul în aplicare: l-au dezgropat pe bărbat. 

Deşi sperau că visul avea să devină realitate, echipajele aduse la faţa locului au confirmat faptul că Fidel Pantoja era mort. Cu toate acestea, rudele bărbatului credeau în continuare că nu e adevărat. Pentru a le demonstra, a fost făcută o altă necropsie, potrivit Infobae. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest