Tânără dispărută fără urmă după ce a ieşit să arunce gunoiul! Mărturia şocantă a iubitului ei

Tânără dispărută fără urmă după ce a ieşit să arunce gunoiul! Mărturia şocantă a iubitului ei © captură video

O tânără de 29 de ani, mamă a unui copil de şase ani, a dispărut după ce a ieşit să arunce gunoiul. Iubitul ei, Alin Rus, a făcut o dezvăluire şocantă, iar rudele femeii l-au contrazis imediat!

Natasha Chokobok, o tânără de 29 de ani de origine ucraineană, a ieşit pe 9 aprilie, seara, să arunce gunoiul. Însă, nu s-a mai întors la iubitul ei român, Alin Rus şi la fetiţa lor în vârstă de şase ani. Femeia a dispărut în localitatea Legnago din provincia Verona, Italia, acolo unde locuia împreună cu Alin Rus şi fiica lor.

Alin Rus a denunţat dispariţia Natashei la carabineri şi, mai mult, a cerut ajutorul şi la o emisiune tv. Conaţionalul nostru a mărturisit că nu este prima dată când femeia dispare în acest fel şi că în trecut s-a întors acasă după 2-3 zile. 

Rudele femeii îl contrazic pe Alin Rus. "Sunt toate minciuni. Natasha nu a fugit niciodată, eventual a fost fugărită din casă: în trecut a plecat din Legnago doar pentru câteva zile când a trebuit să meargă în Ucraina pentru a-şi reînnoi paşaportul", a mărturisit verişoara Natashei Chokobok, potrivit rotalianul.com.

Natasha are 1,67 metri înălţime, ochii verzi şi părul blond. Când a dispărut, era îmbrăcată cu un sacou şi o cămaşă neagră, blugi şi adidaşi albaştri cu alb. Oricine are informaţii despre Natasha Chokobok este rugat să sune la 112 sau să anunţe poliţia ori carabinierii. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro