Tânără însărcinată, siluită în repetate rânduri de iubit: „Mi-a spus că va scoate copilul din mine cu șutul”

Femeie agresată © Pixabay

O femeie în vârstă de 32 de ani a îndurat chinuri cumplite din partea iubitului, care a violat-o în timp ce era gravidă și o amenința că va scoate bebelușul din ea cu bătaia.

Maria Smith, din Lancashire, a fost violată în repetate rânduri de iubitul ei, de-a lungul sarcinii. Însă, bărbatul, pe nume Darren Belton, a declarat că nu vedea nimic în neregulă cu ce a făcut.

Bărbatul o abuza în repetate rânduri, de-a lungul săptămânii, și o amenința că va scoate copilul din ea cu șutul, dacă se duce să spună cuiva.

Maria și Darren s-au cunoscut în iunie 2016, la casa unui prieten comun. Bărbatul o urmărea, era posesiv și apoi a început calvarul.

„M-am rugat ca bebelușul meu nenăscut să fie OK. M-am simțit captivă în relație și am fost îngrijorată că agresiunule și stresul vor duce la o altă naștere prematură. I-am cerut să mă lase în pace, dar a spus că nu este viol dacă sunt iubita lui și că dacă voi spune cuiva, va scoate bebelușul din mine cu șutul”, a spus femeia, pentru The Sun.

Într-un final, Maria a reușit să fugă de acasă în 2017, iar Darren a fost arestat.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro