O tânără a murit, la scurt timp după ce a făcut nunta! Cutremurător cum și-a dorit să fie înmormântată

O tânără a murit, la scurt timp după ce a făcut nunta! Cutremurător cum și-a dorit să fie înmormântată © metro.co.uk

Sfârșit tragic pentru o tânără, la scurt timp după ce a avut parte de cel mai frumos și emoționant eveniment din viața ei. Femeia s-a stins din viață la doar 30 de ani, din cauza unei boli crunte.

Saima a început să se simtă rău și, într-o zi, pe când se afla în spitalul unde muncea, a crezut că are doar câteva banale simptome de răceală și a cerut să meargă acasă. A crezut că se va face bine cu un tratament obișnuit în cazul răcelii, dar de fapt suferea de o formă gravă de encefalită, ce i-a provocat o supradimensionare a creierului.

A avut o dorință sfâșietoare, pe patul de moarte

Tânăra a fost nevoită să meargă de urgență la spital, unde a fost internată și pusă în comă indusă de medici, în speranța că un tratament o va vindeca. Acest lucru nu s-a întâmplat și astfel a murit, la doar patru zile de când a aflat că suferă de această boală. 

Soțul femeii a leșinat atunci când a aflat ce s-a întâmplat și că, în doar câteva ore, a pierdut tot ce avea mai drag pe lume. El, împreună cu rudele tinerei, au avut de ales dacă să o deconecteze de la aparate și, potrivit Metro.co.uk, ultima dorință a femeii a fost aceea de a fi înmormântată în rochia pe care o purtase la nunta visurilor, în urmă cu patru luni.

Michael i-a respectat ultima dorință și, bineînțeles că cei doi și-ar fi dorit să își amintească altfel de rochia aceea de mireasă și nu în astfel de ipostaze dramatice.


facebook whatsapp twitter pinterest