O tânără de 28 de ani a murit după o operaţie estetică. Femeia avea acasă 3 copii

O tânără de 28 de ani a murit după o operaţie estetică. Femeia avea acasă 3 copii © Foto: Facebook

Sfârşit teribil pentru o tânără de 28 de ani. Şi-a pierdut viaţa în urma unei intervenţii chirurgicale de ordin estetic. Tânăra a vrut să devină mai frumoasă, fără să ştie, însă că intervenţia avea să-i aducă sfârşitul.

Tânăra, pe nume Danea Plasencia, din Florida, era mama a trei copii. Din dorinţă de a se simţi mai bine în pielea ei a decis să apeleze la medicul estetician pentru a-şi bomba posteriorul, asemenea celor de braziliancă. La scurt timp după operaţie, însă, a murit. Familia ei vreau acum o explicaţie.

"Pe parcursul anilor noștri de experienţă și a mii de proceduri efectuate, acesta este primul şi singurul deces pe care l-am avut. Echipa noastră este devastată de această tragedie şi simte că fiecare dintre pacienţii noştri face parte din familie. Ne străduim să oferim cele mai avansate tratamente chirurgicaleplastice pentru pacienţii noştri. Fiecare dintre chirurgii noştri este certificat şi declarat eligibil pentru practică de Comitetul American de Chirurgie Plastică și evaluăm în mod constant practicile noastre pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cea mai sigură și cea mai bună îngrijire . În ciuda acestor practici, operaţiile complicate vin cu riscul unor rezultate rare, neintenționate și tragice, ca cea pe care am resimţit-o în această zi. Vom fi pe deplin transparenți cu pacienții noștri și cu publicul, deoarece mai multe detalii vor apărea" a declarat clinica, potrivit NBC.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro