Martor-cheie, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Cartea de vizită a lui Cercel era la locul morții?

Martor-cheie, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Cartea de vizită a lui Cercel era la locul morții? © captura video

Un bărbat că a găsit cartea de vizită a misteriosului iulică Cercel, la doar câţiva metri de locul în care designerul a fost descoperit fără suflare! Bărbatul care susţine că a auzit bubuitura produsă de bolidul condus de Răzvan are dezvăluiri tulburătoare despre noaptea morţii.  

"Am auzit bubuitura la 1 noaptea. Am ieșit în curte să văd dacă a venit cineva să mă fure. Am intrat, am ieșit, îmi era teamă.", a declarat bărbatul, la Acces Direct.

Totodată, bărbatul a declarat că la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu a găsit și cartea de vizită a lui Iulică Cercel. 

"Pe la 4 jumate 5 am intrat în casă. Când am văzut la televizor unde era accidentul m-am înspăimântat și am ieșit la gard să supraveghez cu atenție. Poliția de circulația, SMURDUL, toți erau aici. Era 8 dimineața, era acolo închis și învelit. Am stat cam o oră și după m-am dus pe izlaz să văd locul accidentului. Au venit multe mașini aici. Era o carte de vizită sub pământ, scria domnul Cercel.", a mai spus bărbatul.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro