Confidentul lui Răzvan Ciobanu, adevărul despre apartamentul designerului: "Prima apariție a mea acolo a fost fără părinți"

+3 click pentru
galerie

Confidentul lui Răzvan Ciobanu, adevărul despre apartamentul designerului: "Prima apariție a mea acolo a fost fără părinți" © Instagram

Confidentul lui Răzvan Ciobanu  a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în ziua în care creatorul de modă a murit. Prietenul cel mai bun al designerului a spus adevărul despre ce a găsit în apartamentul acestuia. 

Sorin Oprea a mers acasă la Răzvan Ciobanu la scurt timp după ce acesta a murit. După ce a fost acuzat că a intrat singur în apartament, acesta a lămurit întreaga situaţie. În direct la "Xtra Night Show", Sorin Oprea a spus, pas cu pas, ce s-a întâmplat în ziua tragediei. 

"Eu nu am avut de ascuns absolut nimic chiar din prima secundă. Prima apariţie a mea a fost acolo fără părinţi. Eu am probe la ce oră m-am trezit, la ce oră m-am dus acolo, la ce oră am sunat pe fiecare în parte. Deci, orice scot pe gruă, am o probă. Primul feeling pe care l-am avut a fost să merg, să dau de părinţii lui, de familia lui, deoarece, după cum v-am şi zis, cu o noapte în urmă mă întâlnisem cu el şi trebuia să meargă cu noi în maşină spre Bucureşti şi aşa am simţit, să merg acolo, în ideea de a dat de familie, de cineva, ştiind că el tot timpul mai stătea cu cineva în casă. Deci tot timpul era un bărbat la el în casă. 

Era un străin la uşă, voia să intre înauntru. Am vorbit cu el, i-am explicat că un prieten de-al meu tocmai ce a murit, dacă a văzut pe cineva pe aici, familie, ceva, prieteni... Mi-a spus că nu şi că îi pare rău. Am intrat înauntru, apoi am urcat pe scări, am intrat la el pe hol, pe casa scării şi undeva, în spatele unui tablou, masă, nu ştiu ce era aia... era pisica. Uşa era crăpată undeva la un cinci centimetri. Nu, pentru că mirosea. Haideţi să lămurim treaba asta odată pentru totdeauna. Eu nu am intrat în apartamentul lui Răzvan deoarece mirosea extraordinar de urât.

Am plecat spre casă, am sunat-o pe mama lui şi mi-a zis că în două, trei ore, ajunge în Bucureşti şi cum ajunge mă sună şi dacă pot să o ajut să îi aleagă haine lui Răzvan, să aibă cu ce să îl îmbrace la Constanţa, să îl aducă în Bucureşti. După două, trei ore, am mers acolo...  Devastată, exact cum a zis şi doamna avocat. Toate hainele erau aruncate pe jos, adică nu toate, câteva din ele. Răzvan avea perioade. Avea perioade când era ordonat, avea perioade când nu-i păsa de nimic şi tot ce era în jurul lui nu conta şi na. Erau căzute haine pe jos, era mizerie, rahat de pisică. Asta şi mirosea în halul ăsta. Era ca şi cum e un apartament nelocuit de ceva vreme", a spus Sorin Oprea. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro