VIDEO PAPARAZZI / Vizită secretă! Părinţii lui Răzvan Ciobanu au recuperat, în mare taină, ce conta cel mai mult pentru regretatul designer

+3 click pentru
galerie

Vizită secretă, la ceas de seară, din partea părinţilor lui Răzvan Ciobanu, acasă la unul dintre cei mai bun prieten ai regretatului designer. Cei doi, îndureraţi de moartea fiului lor, au recuperat, în mare taină, ce conta cel mai mult pentru regretatul designer.

După aproape o săptămână de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, părinţii acestuia au decis să o recupereze pe fiinţa cea mai dragă pentru regretatul designer. Este vorba despre Lili, pisica de rasă Sphynx de care Răzvan avea mare grijă şi se poza cu ea foarte des. 

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au fost surprinşi de paparazzii www.spynews.ro în timp ce mergeau acasă la Sorin Oprea pentru a o lua pe Lili în casa lor. Cei trei au stat puţin de vorbă, apoi părinţii regretatului designer au plecat spre casă. Odată ajunşi, au luat-o pe Lili şi i-au pregătit toate cele necesare pentru a se adapta în noul loc. Tatăl lui Răzvan s-a asigurat inclusiv că a cumpărat hrana necesară pentru mica felină, făcând câteva drumuri de la maşină în casă şi invers. Lili va fi de acum înainte singura fiinţă care le va mai alina dorul de fiul lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro