Cine se va ocupa de pomenile pentru Răzvan Ciobanu! Rita Mureşan a lămurit situaţia

+3 click pentru
galerie

Cine se va ocupa de pomenile pentru Răzvan Ciobanu! Rita Mureşan a lămurit situaţia © Facebook

După mai bine de o săptămână de când Răzvan Ciobanu a murit şi a fost înmormântat, Rita Mureşan a vorbit despre pomenile care trebuie făcute în urma acestuia. 

Rita Mureşan a explicat la "Acces Direct" că i-ar plăcea să organizeze ea pomana de 40 de zile, însă nu ştie dacă va fi în ţară atunci. Vedeta a spus că va stabili alături de mama lui Răzvan Ciobanu când şi cum le vor face. 

"Răzvan este de mână cu Iisus. Preotul spunea că de Paşte se deschid cerurile şi cine pleacă în aceste zile pleacă ci Iisus. Dacă nu ar fi fost aşa, cel puţin o dată l-aş fi visat. (...) A fst o discuţie între mine şi mama lui. Din fericire, fiica mea termină astăzi, îşi dă disertaţia, a terminat chimie genetică, pe 26 are graduation la New York. Dacă mă voi întoarce în timpul util pentru pomana de 40 de zile, o voi face eu. Asta voi discuta cu mama lui în zilele următoare. Dacă nu, urmează şi altele", a spus Rita Mureşan.  

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro