Răsturnare de situaţie! Cine a fost prima persoană care a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu, după ce a murit

Răsturnare de situaţie! Cine a fost prima persoană care a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu, după ce a murit © Instagram

Răsturnare de situaţie în cazul lui Răzvan Ciobanu! Se pare că nu Sorin Oprea a fost cel care a ajuns primul la apartamentul său. Un alt bărbat susţine că a fost acolo, dar lucrurile erau la locul lor.  

Mara Bănică a declarat la "Acces Direct" că un prieten foarte bun de-ai lui Răzvan Ciobanu fusese acolo luni dimineaţă, dar nu ştia încă faptul că acesta a murit. Regretatul designer îl lăsase pe el să aibă grijă de Lili, pisica lui. 

Cum arăta apartamentul lui Răzvan Ciobanu, la puţin timp după moartea sa. "Era devastat"

"În jurul orelor 9:30 - 10 dimineaţa, la apartament s-a mai dus un domn care susţine că a deschis uşa, a vrut să hrănească pisica. A zis că nu a găsit în apartament mâncare pentru pisici. A tras de uşă şi a plecat, el neştiind că Răzvan este mort. Nu vrea să apară la televizor. Uşa nu avea nevoie de cheie. Apartamentul deşi avea un cod nu mai funcţiona de o lună de zile. Dacă ceea ce mi-a spus mie acest băiat este adevărat, atunci e clar că toate bănuielile mele legate de acest jaf se îndreapt strict către acest personaj, Sorin Oprea", a spus Mara Bănică. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro