Imagini noi cu Răzvan Ciobanu de la festivalul Sunwaves, înainte de accident. Cum a fost surprins designerul / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Imagini noi cu Răzvan Ciobanu de la festivalul Sunwaves, înainte de accident. Cum a fost surprins designerul / VIDEO © Spynews

Au apărut imagini noi cu Răzvan Ciobanu, cu puţin timp înainte de tragedie. Imaginile noi, care nu au mai apărut niciodată până acum, au fost prezentate de Dan Capatos, miercuri seara, în emisiunea "Xtra Night Show".

În imaginile prezentate de Dan Capatos se poate vedea că Răzvan Ciobanu se afla la festivalul Sunwaves, de la Constanţa, alături de câţiva dintre prietenii lui, cea mai importantă figură de la masă fiind însă Iulică Cercel.

În imagini, Răzvan Cioanu stă în picioare şi pare destul de distant. Deşi muzica era foarte antrenantă, designerul nu părea deloc încântat de ritmurile muzicii şi se concentra doar la ţigara pe care o avea în mână.

În imaginile acestea Răzvan Ciobanu pare, însă, foarte normal şi liniştit comparativ cu imaginile surprinse cu el în timpul zilei, la un restaurant, atunci când părea confuz şi chiar a întrebat un barman dacă vrea cumva să-l bată.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro