Ce spunea Răzvan Ciobanu despre lupta cu drogurile. "Îţi dădeau impresia că poți stăpâni lumea"

Ce spunea Răzvan Ciobanu despre lupta cu drogurile. "Îţi dădeau impresia că poți stăpâni lumea" © Foto: Captură

I-a fost aproape lui Răzvan Ciobanu în războiul cu drogurile şi l-a ascultat, l-a îndrumat atunci când avea cea mai mare nevoie. Vorbim despre psihologul Veronica A Cara, femeia care i-a stat alături mereu regretatului creator de modă. Confesiunile pe care Răzvan Ciobanu le făcea acum 8 ani despre lupta cu drogurile, în timp ce Veronoca îi era alături, au fost prezentate la "Acces Direct".

Acum 8 ani, psihologul Veronica A. Cara şi Răzvan Ciobanu au fost invitaţi în platoul emisiunii lui Dan Capatos. Vizibil mai plinuţ, tras la ochi şi cu o altă înfăţişare, Răzvan Ciobanu a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu drogurile. Era de-abia ieşit din scandalul prafurilor interzise, iar Veronica i-a fost confidentă în toată acea perioadă, dar şi după. Cei doi au făcut o echipă imbatabilă iar femeia era cea care îi ştia toate secretele şi îl făcea să se destăinuie şi să treacă mai uşor peste perioada neagră prin care trecea.   

"Lucrez de la 13 ani și jumătate, atunci am început primele emisiuni radio și de atunci nu m-am mai oprit din muncă niciodată. Era absolut normal că, la un moment dat, să îi rup cumva. Din păcate, această perioadă sălbatică a mea a intervenit mult prea târziu și anume la 32 de ani. Și a durat 2 ani de zile. Suntem tentaţi să încercăm diverse lucruri, dar eu muncind de la aproape 14 ani, nu m-am gândit la altceva decât la rochiile mele și unde vreau să ajung. Nu mergeam la discotecă, nu am băut până la 32 de ani adunat un pahar de whisky, nu o sticlă, un pahar. 

Nu pot vorbi despre droguri la modul general, eu nu am încercat decât un singur drog. Nu aveam nicio problemă doar că așa mi-a venit să încerc. După ce am încercat, îți dă, de aia se și spune că este drogul oamenilor de pe Wall Street, ai impresia că poți stăpâni lumea. După o perioadă, după 6 luni, 8 luni, lucrurile încep să se diminueze. Nu apare dependenţa, apare depresia. Asta cred că e foarte important. Și atunci ești tentat să consumi și mai mult, că poate îți revine starea de bine și consumi și mai mult, și mai mult și nu se întoarce niciodată starea aia de bine, ci se adâncește depresia, povestea Răzvan Ciobanu", în urmă cu opt ani, la "XNS".

 

O.P. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro