Răzvan Ciobanu, urmărit de un celebru traficant de droguri ieşit din închisoare? Informaţii cutremurătoare despre moartea designerului

Răzvan Ciobanu, urmărit de un celebru traficant de droguri ieşit din închisoare? Informaţii cutremurătoare despre moartea designerului © Foto: Instagram

Detalii uimitoare despre viaţa lui Răzvan Ciobanu ies la iveală. A fost urmărit designerul de un traficant ieşit din puşcărie? Dan Capatos a spus, marţi seara, la "XNS" informaţii incredibile despre un anume Raj.

În urmă cu câţiva ani, Răzvan Ciobanu povestea despre un episod legat de acest Raj, însă, designerul preciza la vremea respectivă că este deranjat că numele lui a fost asociat cu acesta pentru că el nici nu-l cunoştea.

"Este un băiat pe care nu l-am văzut niciodată. Cel mai tare m-a afectat când a apărut această poveste pentru că eu vorbesc cu tot felul de oameni pe care nu-i cunosc. După povestea cu falimentul, au reluat povestea cu drogurile. După au vorbit despre faptul că m-a părăsit iubitul", spunea, în urmă cu câţiva ani, Răzvan Ciobanu.

Acum, după moartea sa, Dan Capatos a precizat la "XNS" că a fost contactat de un bărbat, care ar fi fost coleg de celulă cu Raj, în închisoare, şi se pare că acesta ar fi continuat să-i dea droguri lui Răzvan Ciobanu chiar şi anul trecut, asta deşi deisgnerul spunea că a renunţat la aşa ceva.

"Astăzi am fost căutaţi de un domn. Acesta a stat în celulă cu Raj şi fără să ne gândim Raj apare în peisaj. Acesta ar fi continuat să-i ofere lui Răzvan droguri şi după anul 2018. Deci la 7 ani după ce Răzvan făcea această confesiune, că a scapăt de droguri, după ce s-a întors din Los Angeles, el a picat în anturajul lui Raj", a spus Dan Capatos.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro