VIDEO PAPARAZZI / Vrea adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Avocata designerului, întâlnire-șoc cu iubitul „bătăuș” al acestuia

+4 click pentru
galerie

Moartea lui Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă multă durere, dar și foarte multe întrebări fără răspuns. Avocata lui, dar și buna prietenă a designerului, Laura Vicol este extrem de hotărâtă să afle ce anume s-a întâmplat în noaptea blestemată în care Răzvan Ciobanu a murit. 

Răzvan Ciobanu s-a stins în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină. De atunci, lacrimile celor dragi nu s-au oprit, dar nici întrebările, care au început să fie tot mai multe și tot mai dureroase. Extrem de afectată de moartea regretatului designer este Laura Vicol, avocata lui, dar și bună prietenă cu acesta. 

Recent, Laura Vicol a fost surprinsă în parc de paparazzi Spynews, dar nu singură, ci alături de fostul iubit al regretatului Răzvan Ciobanu. Vizil îngândurată și implicată în discuții serioase, după câte ne putem da seama din gesturile faciale, Laura Vicol caută răspunsuri la cele mai dureroase întrebări legate de moartea lui Răzvan Ciobanu. Alături de ea s-a aflat și fostul iubit al acestuia, îmbrăcat în haine de doliu și vizibil afectat de cele trăit în ultima perioadă. 

La un moment dat, în imaginile surprinse de paparazzii www.spynews.ro se vede cum încă o apropiată de-ale celor doi vine și se alătură discuției, iar aceasta devine tot mai serioasă. Afectată și plecată departe cu gândul, vizibil absentă, Laura Vicol își aprinde o țigară, pesemne că are nvoie de câteva momente pentru a se liniști. Imediat după ce termină discuția, merg la un restaurant, acolo unde se mai văd cu un domn misterios, iar discuțiile continuă. După ce au terminat ce aveau de comunicat, paparazzii Spynews l-au surprins pe fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu așteptând liftul pentru a merge acasă, vizibil afectat și pierdut. 

Laura Vicol vrea să afle adevărul legat de moartea lui Răzvan Ciobanu

Avocata lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a declarat într-un interviu la România TV, că este una din persoanele care simte că ar fi putut face mai multe pentru a-l scoate din această zonă de nesiguranţă. „Am avut niște zile cumplite, e mare durerea, probabil voi muri cu mustrările de conștiința pe care le am, îmi reproșa în ultima vreme că nu am timp de el și poate de aceea n-am văzut, n-am simțit, n-am oprit lucruri...dar i-am jurat la căpătai că o să-mi fac tot timpul din lume să încerc să aflu ce s-a întâmplat... Nu vreau să mai amărăsc pe toată lumea, asta e o altă cruce pe care va trebui să o port...O să va țin la curent cu tot ce se întâmplă.Problema este că în ultimul timp, şi de-asta am aceste regrete enorme, intrase în nişte anturaje cu anumiţi oameni pe care eu nu-i cunosc", a spus aceasta.

Întrebată de operator detalii despre ameninţările pe care acesta le primea frecvent şi datoriile pe care le avea, avocata s-a limitat în a spune: „Ce-mi reproșez eu cel mai mult e că în ultima perioadă de timp nu am vorbit atât de des pe cât vorbeam. Eu pe Răzvan îl cunosc de când aveam 17 ani. Nu am aceste informații şi acum, logic vorbind, dacă ar fi fost presat de oameni cărora le-ar fi datorat bani, să spunem că ar fi adevărată speculația asta, întreb și eu, ce om i-ar face rău unui alt om care-i datorează bani? Depresiv era…sau…cel puţin era cum mă raportez la mine: intri în depresie, plângi, te zbaţi şi îţi revii. Niciodată Răzvan nu a avut stări de depresii care să-l marcheze într-un asemenea hal”, a completat Laura Vicol.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro