Avocata lui Răzvan Ciobanu se simte vinovată: „Probabil voi muri cu mustrări de conştiinţă”

+3 click pentru
galerie

Avocata lui Răzvan Ciobanu se simte vinovată: „Probabil voi muri cu mustrări de conştiinţă” © Facebook

Decesul fostului creator de modă Răzvan Ciobanu continuă să nască regrete printre membrii familiei şi ai prietenilor. Mulţi dintre aceştia se simt frustraţi de faptul că, poate ar fi putut face mai multe pentru a-l scoate din „ghearele morţii”. Un cumul de factori nefericiţi l-au împins pe Răzvan Ciobanu, în a doua zi de Paşte, spre un drum cu un singur sens – moartea.

Avocata lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a declarat într-un interviu la România TV, că este una din persoanele care simte că ar fi putut face mai multe pentru a-l scoate din această zonă de nesiguranţă. „Am avut niște zile cumplite, e mare durerea, probabil voi muri cu mustrările de conștiința pe care le am, îmi reproșa în ultima vreme că nu am timp de el și poate de aceea n-am văzut, n-am simțit, n-am oprit lucruri..dar i-am jurat la căpătai că o să-mi fac tot timpul din lume să încerc să aflu ce s-a întâmplat.. Nu vreau să mai amărăsc pe toată lumea, asta e o altă cruce pe care va trebui să o port.. O să va țin la curent cu tot ce se întâmplă.Problema este că în ultimul timp, şi de-asta am aceste regrete enorme, intrase în nişte anturaje cu anumiţi oameni pe care eu nu-i cunosc", a spus aceasta.

Întrebată de operator detalii despre ameninţările pe care acesta le primea frecvent şi datoriile pe care le avea, avocata s-a limitat în a spune: „Ce-mi reproșez eu cel mai mult e că în ultima perioadă de timp nu am vorbit atât de des pe cât vorbeam. Eu pe Răzvan îl cunosc de când aveam 17 ani. Nu am aceste informații şi acum, logic vorbind, dacă ar fi fost presat de oameni cărora le-ar fi datorat bani, să spunem că ar fi adevărată speculația asta, întreb și eu, ce om i-ar face rău unui alt om care-i datorează bani? Depresiv era…sau…cel puţin era cum mă raportez la mine: intri în depresie, plângi, te zbaţi şi îţi revii. Niciodată Răzvan nu a avut stări de depresii care să-l marcheze într-un asemenea hal”, a completat Laura Vicol.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro