Răsturnare de situaţie în cazul lui Răzvan Ciobanu! "Nu s-au găsit droguri în maşină". VIDEO

Răsturnare de situaţie în cazul lui Răzvan Ciobanu! "Nu s-au găsit droguri în maşină". VIDEO © arhivă

O nouă ipoteză cu privire la tragică moartea a lui Răzvan Ciobanu a ieșit la lumină. Avocatul Lizeta Haralambie a venit la "Xtra Night Show" cu noi informaţii despre ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu.

Deşi s-a zvonit că în maşina şi pe lângă aceasta au fost găsite plicuri în care s-ar fi aflat droguri, adevărul este altul. Lizeta Haralambie a mărturisit că, de fapt, nu au fost găsite substanţe interzise nici în interiorul maşinii, nici pe drum. 

Avocatei i s-a reamintit şi de martorul care spunea că au fost găsite droguri lângă autoturism. Răspunsul acesteia nu mai lasă loc de alte întrebări!

"Şi de ce nu le-a dus la Poliţie? Dacă lua Poliţia, scria pe procesul verbal şi era chemată Crima Organizată", a spus Lizeta Haralambie pentru "Xtra Night Show".

Fostul vecin al lui Răzvan Ciobanu, dezvăluire şocantă în direct

Relaţia dintre Răzvan Ciobanu şi fostul iubit a fost una extrem de controversată. Acum, după moartea designerului, fostul vecin al acestuia vine cu dezvăluiri şocante. Fostul iubit medic îl urmărea şi îl bătea deseori, potrivit celor spuse de el. Motivul? Designerul avea alţi doi parteneri, iar bărbatul bănuia şi încerca să-l prindă în fapt. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro