Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, detalii cutremurătoare despre acesta. "Era ca un copil, acum plângea, acum râdea"

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, detalii cutremurătoare despre acesta. "Era ca un copil, acum plângea, acum râdea" © Foto: Facebook

A trecut o săptămână de la moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, iar familia şi prietenii îi simt lipsa. Regretatul designer a lăsat în urma lui multe întrebări fără răspuns şi o suferinţă fără margini.

Dintre cei mai buni prieteni ai săi face parte şi Laura Vicol, care nu poate să-şi revină nici acum din şoc. Avocata are un mare regret, acela că nu a ştiut să-l asculte mai mult pe prietenul ei şi să-l spijine când a avut nevoie.

"Am născut al treilea copil şi mai am doi băieţi acasă, cu munca, omul în goana lui nebună nu-şi mai dă seama că ratează momente şi că ratează viaţă. Trebuie să ne facem timp pentru cei din jur. Goana asta nebună nu ne aduce nicio satisfacţie, că doar amintirile rămân. În ultimul timp nu mi-am făcut timp să-i aud strigătul. Cred că au fost oameni care au apărut în viaţa lui de care eu habar nu aveam. Acum aflu şi pun la cap piese, te sfâşie durerea. Ca un copil era, acum plângea, acum râdea, era răsfăţat şi poate de asta nu am luat în serios anumite lucruri. Acum regret enorm", a spus Laura Vicol la Antena Stars.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro