De ce Iulică Cercel şi-a închis Facebook-ul imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu? "Nu face decât să adâncească misterul"

De ce Iulică Cercel şi-a închis Facebook-ul imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu? "Nu face decât să adâncească misterul" © Foto: Captură

La puţin timp după moartea lui Răzvan Ciobanu, Iulică Cercel, cel alături de care designerul ar fi plecat din Bucureşti spre Constanţa, a şters mai multe poze cu Răzvan de pe reţelele sociale, dar şi-a închis şi Facebook-ul.

Invitată la "Acces Direct", Mara Bănică se întreabă care ar fi fost scopul acestuia. Jurnalista se întreabă dacă nu cumva acesta ascunde ceva, în contextul în care el nu a apărut deloc fizic până acum în spaţiul public să declare ceva. Şi, în plus, un alt lucru straniu este faptul că în momentul în care pierzi pe cineva drag, toată lumea se întreabă care ar fi motivul pentru care ai alege să-ţi ştergi Facebook-ul?

"Au fost şterse foarte multe poze de pe internet. Într-o perioadă, domnul Cercel avea multe poze cu Răzvan. Acum nu mai are Facebook deloc. Uite, o altă necunoscută în cazul ăsta. Îţi moare un prieten. Tu primul lucru pe care îl faci este să ştergi Facebook-ul tău, al soţiei tale, nu apari la televizor? El nu face decât să adâncească misterul, în contextul în care vorbim de trafic de droguri şi de moartea unui om. Atunci când nu ai nimic de ascuns vii şi în lacrumi şi spui că dacă aş fi ştiu nu i-aş fi dat cheia", a spus Mara Bănică.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro