Ţara care ar fi scăpat de coronavirus! Cei infectaţi s-au vindecat şi nu au mai apărut alte cazuri

Ţara care ar fi scăpat de coronavirus! Cei infectaţi s-au vindecat şi nu au mai apărut alte cazuri © arhivă

Reuters anunţă că există o ţară care pare-se că ar fi scăpat de coronavirus! Toţi cetăţenii infectaţi s-au vindecat, iar noi cazuri nu au mai apărut de pe 13 februarie.

Cele 16 persoane din Vietnam care au contactat coroanavirusul s-au vindecat! Mai mult, niciun caz nou de îmbolnăvire nu a mai fost înregistrat din 13 februarie până acum, a transmis ministrul Sănătăţii din Vietnam.

Un bărbat de 50 de ani, care contactase virusul de la fiica sa, întoarsă recent din Wuhan, este ultimul pacient vindecat. Ceilalţi pacienţi, printre care şi un copil în vârstă de trei luni, se află într-o stare din ce în ce mai bună.

Primele cazuri de coronavirus din Vietnam au fost raportate de autorităţi pe data de 23 ianuarie. 

Bilanţ în scădere al deceselor în China

Marţi, 25 februarie, China a anunţat 71 de noi decese cauzate de coronavirus. De departe, acesta este cel mai scăzut bilanţ prezentat în ultimele două săptămâni. 

De cealaltă parte, în Coreea de Sud au fost anunţate 231 de cazuri de îmbolnăvire într-o singură zi. În total, în Coreea de Sud sunt 830 de oameni infectaţi cu coronavirus. 

Cea mai grav ţară europeană afectată de coronavirus, Italia, a înregistrat şapte decese şi peste 230 de cazuri de îmbolnăvire.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro