Tată și fiică, uciși de coronavirus la 24 de ore distanță. Mama văduvită nu poate merge la înmormântare

Tată și fiică, uciși de coronavirus la 24 de ore distanță. Mama văduvită nu poate merge la înmormântare © Captură Video Mirror

Un bărbat, angajat la aeroport, și fiica lui, farmacistă, au murit din cauza noului coronavirus, la un interval de numai 24 de ore distanță. Și mai sfâșietor este faptul că văduva îndurerată ar putea să nu aibă voie să meargă la înmormântarea soțului și a fiicei sale, din cauza regulilor dure de izolare.

Sudhir Sharma (61 de ani) a murit miercuri, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, scrie Mirror. Tragedia a avut loc cu o zi înainte ca fiica lui, Pooja (33 de ani), să piardă și ea bătălia cu maladia care face ravagii.

Văduva s-ar putea să nu ajungă la înmormântare

„Este o tragedie uriașă”, a povestit un apropiat al bărbatului, angajat al Aeroportului londonez Heathrow, pentru The Sun. „Era un om minunat. Toți ofițerii de la Imigrări vorbesc despre acest lucru. Există îngrijorări că văduva lui ar putea să nu reușească să ajungă la înmormântare din cauza problemelor de izolare. Este pur și simplu oribil.”

Din primele informații, Sharma avea niște probleme de sănătate preexistente, care l-au forțat să își ia concediu medical de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani.

Fiica lui, Pooja, lucra ca farmacistă la Spitalul General din Districtul Eastbourne, East Sussex. 

O prietenă a tinerei a scris în mediul online: „Îmi pare foarte rău să aud că o colegă și o bună prietenă a mea, încă de când eram la universitate, a murit împreună cu tatăl ei. Să li se odihnească sufletele în pace. Trimit sincere condoleanțe, rugăciuni și dragoste familiei.”

Numărul de cazuri de COVID-19 din Marea Britanie este în creștere, ultimele cifre arătând un total de îmbolnăviri de aproape 15 mii și un total de morți de peste 750. Până și prim-ministrul Boris Johnson și Prințul Moștenitor Charles au fost depistați cu noul coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro