Tată și fiică uciși la vânătoare chiar de Anul Nou. Motivul i-a îngrozit pe anchetatori

Tată și fiică uciși la vânătoare chiar de Anul Nou. Motivul i-a îngrozit pe anchetatori © arhiva

Un tată și o fiică au murit într-un mod tragic chiar în ziua de Anul Nou. Aceștia erau la vânătoare și au fost confundați cu niste caprioare de către alți vânători.

Tragedie pentru o familie din Colleton, Carolina de Sud. Tatal și o fiică au murit la vânătoare după ce un alt vânător i-a confundat cu niște căprioare și i-a împușat. 

Incidentul a avut loc la ora 02:30 dimineața într-o zonă împădurită de pe drumul Barracada, aproape de Walterboro. Kim Drawdy de 30 de ani și fiica sa de doar nouă ani au mers la vânătoare așa cum făceau de obicei, însă și-au găsit sfârșitul în mod tragic. 

Departamentul de Resurse Naturale din Carolina de Sud desfășoară acum o anchetă pentru a afla cum s-a ajuns la o așa tragedie.

Paginile de socializare ale bărbatului arată că era un vânător foarte abil și regulat își posta imagini cu cerbii pe care îi vânase.

„Am fost devastat. Nu mi-a venit să cred când am primit prima veste. Am spus: „Nu se poate.” Mi-a rupt inima și nu mi-am putut crede, un frate geamăn și acum mai rămâne unul singur”, spunea fratele bărbatului împușat.

Acum, familia așteaptă rezultatele investigației și se pregătește pentru două înmormânătări, imediat după trecerea în noul an. Cele două autopsii vor fi efectuate până duminică, 5 ianuarie, potrivit Antena1.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro