Bărbat împușcat, la o partidă de vânătoare în Caraș-Severin. În ce stare se află

Bărbat împușcat, la o partidă de vânătoare în Caraș-Severin. În ce stare se află © observator.tv

Un bărbat a fost împușcat în față, în timpul unei partide de vânătoare. Incidentul a avut loc la Caraș-Severin, iar victima, în vârstă de 48 de ani, a ajuns de urgență la spital.

Incidentul s-a petrecut în această după-amiază, în timp ce se desfășura o partidă de vânătoare, la Caraș-Severin. Polițiștii au fost alertați imediat de incident, iar persoanele implicate sunt doi bărbați, în vârstă de 48, respectiv 56 de ani.

Unul dintre bărbați a tras cu pușca și, în mod accidental, glonțul a ricoșat în maxilarul prietenului său, care se afla la partida de vânătoare. 

”Echipa de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, a identificat doi bărbaţi, de 48 şi 56 de ani, care ar fi participat la o vânătoare în zona respectivă. Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonţul ricoşând şi lovindu-l în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani”, a anunțat într-un comunicat IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au deschis o anchetă, în urma căreia se vor stabili cu exactitate cauzele producerii acestui incident. Totodată, oamenii legii au confiscat și armele, pentru verificări, iar bărbatul care a fost împușcat în maxilar a fost dus de urgență la spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro