O femeie din Argeș a murit la secția de votare, după ce a pus buletinul în urnă

O femeie din Argeș a murit la secția de votare, după ce a pus buletinul în urnă © Foto simbol arhivă

Continuă seria evenimentelor nefericite în secțiile de vot. După ce un polițist a fost atacat, un bărbat împușcat, un altul bătut de o femeie și doi alegători și-au pierdut viața, s-a constatat un alt deces! De data aceasta, este vorba despre o femeie de 70 de ani din Dolj care s-a stins la scurt timp de la exercitarea dreptului de vot, la o secție din Argeș. 

Sfârșit tragic pentru o femeie de 70 de ani. Bătrâna a murit la votul pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, după ce a introdus buletinul în urnă. Alegătoarea a votat, a ieșit din secție și s-a prăbușit în curte, înainte să apuce să iasă pe poartă. Totul s-a întâmplat în Ștefănești, Argeș.

Ceilalți alegători care se aflau în curtea secției de vot au alertat imediat autoritățile. La scurt timp, o ambulanță a sosit pentru a-i acorda ajutor femeii de 70 de ani, potrivit Observator

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului de salvare, a fost constatat decesul.

Bărbat mort, așteptând să voteze

Tot astăzi, în ziua turului doi al alegerilor prezidențiale, un bărbat de 80 de ani din Dolj a murit. Bătrânul a ajuns la secția de votare, s-a legitimat și, cât aștepta să îi fie înmânat buletinul de vot și ștampila, a acuzat stări de rău. Bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar la fața locului, la secția din Amărăștii de Sus, a intervenit un echipaj de ambulanță. Pentru bătrân însă, a fost prea târziu. 

În total, trei bătrâni și-au pierdut viața în această zi, în circumstanțe similare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro