Tragedie în ziua alegerilor prezidenţiale! Un bărbat a murit chiar în secţia de votare / VIDEO

Tragedie în ziua alegerilor prezidenţiale! Un bărbat a murit chiar în secţia de votare / VIDEO © Observator.tv

Tragedie în ziua votului. Un bărbat din Dolj a murit chiar în secţia de votare. Totul a avut loc astăzi, în Amărăștii de Sus. Bărbatul care a murit este un bătrân de 80 de ani.

Tragedie în ziua alegerilor prezidenţiale

Astăzi, românii sunt aşteptaţi la urne pentru a vota în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Un bărbat de 80 de ani din Dolj a ţinut să-şi respecte dreptul de cetăţean şi a mers la vot. Ajuns în secţia de votare, bărbatul de 80 de ani s-a legimitat şi a aşteptat să se elibereze unul dintre locurile speciale în care se votează. În acest timp, însă, i s-a făcut rău.

Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar toţi cei din jurul său s-au speriat. Bărbatului i-a fost acordat imediat ajutor medical, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. 

Pentru o perioadă de timp, votul în secţia din Amărăştii de Sus a fost întrerupt, potrivit Antena 3.

Românii îşi aleg astăzi preşedintele

Astăzi, 24 noiembrie, românii sunt aşteptaţi la vot pentru a-şi alege preşedintele pentru următorii cinci ani. Klaus Iohannis, actualul lider al ţării, şi Viorica Dăncilă, fostul premier, sunt cei doi candidaţi care au fost aleşi de români în turul II. Secțiile de votare din țară s-au deschis duminică, 24 noiembrie, la ora 07:00 și se închid la ora 21:00.

Astfel, românii trebuie să ştie că trebuie să meargă la secţiile de votare unde sunt arondaţi în funcţie de datele din buletin, asta în cazul în care se află în localitatea de dimiciliu. În cazul în care românii cu drept de vot se află în altă localitate faţă de cea unde sunt arondaţi pot vota pe listele suplimentare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro