Gigi Becali, declaraţii şocante despre Viorica Dăncilă. "Nu sunt misogin"

+3 click pentru
galerie

Gigi Becali, declaraţii şocante despre Viorica Dăncilă. "Nu sunt misogin © Hepta

Gigi Becali a ajuns astăzi în faţa procurorilor DNA, unde a fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare dintr-un dosar din 2014. La ieşirea de la DNA, Gigi Becali a stat de vorbă cu presa, unde a făcut declaraţii sexiste.

Gigi Becali, despre alegerile prezidenţiale din turul 2

Întrebat ce părere are despre cei doi candidaţi care au fost aleşi în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, Gigi Becali a avut o declaraţie şocantă la adresa Vioricăi Dăncilă. Acesta a dat de înţeles că îl va vota pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de preşedinte. Mai mult decât atât, Gigi Becali a făcut declaraţii şocante la adresa Vioricăi Dăncilă, despre care spune că nu poate să devină preşedintele României pentru că este... femeie.

De asemenea, în contextul în care Viorica Dăncilă l-a invitat la o dezbatere publică pe Klaus Iohannis, care de altfel a refuzat, Gigi Becali a precizat că actualul preşedinte a făcut bine că nu s-a prezentat în faţa Vioricăi Dăncilă.

„Președintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie! Cum să votez o femeie președinte?! Ne ducem pe miriște! Că facem confruntare cu Iohannis. Dacă ești bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat! Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Scriptură. Nu se poate să fie președinte femeie!”, a declarat Gigi Becali la tv.

Duminică, 10 noiembrie, românii au fost chemaţi la vot pentru a alege preşedintele României. În urma voturilor de duminică, românii au decis că Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă sunt cei doi candidaţi care merg în turul 2, pe locul trei situându-se Dan Barna.

Astfel, duminică, 24 noiembrie, românii sunt chemaţi, din nou, la urne, pentru a alege care dintre cei doi candidaţi va fi viitorul preşedinte al României pentru următorii cinci ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro