Legătura neștiută dintre Gigi Becali și Leo Iorga. Cum l-a ajutat latifundiarul din Pipera să scape de cancer

Legătura neștiută dintre Gigi Becali și Leo Iorga. Cum l-a ajutat latifundiarul din Pipera să scape de cancer © arhivă

După ani și ani...ies la iveală detalii neștiute din viața lui Leo Iorga! Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali i-a fost un real ajutor artistului, în momentul în care a trebuit să fie supus intervenției chirurgicale pe creier, în anul 2014. 

Toată lumea știe că Gigi Becali are un suflet uriaș, dar nimeni nu a știut că latifundiarul din Pipera a venit și în ajutorul lui Leo Iorga! În urmă cu 5 ani, atunci când solistul trupei Compact a fost supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unei tumori de 3 centimetri, Gigi Becali i-a oferit un ajutor financiar consistent lui Leo Iorga. 

Costurile intervenției chirurgicale s-au ridicat, pe vremea respectivă, la nu mai puțin de 15.000 de euro, așa că Gigi Becali l-a ajutat pe artist cu bani. Pe vremea respectivă, Leo Iorga a ieșit învingător în lupta cu cancerul, dar se pare că boala a avansat în ultimii ani, iar acum, artistul s-a stins din viață la 54 de ani. 

Ce spunea Leo Iorga, după operația pe creier

În anul 2015, mai exact pe 9 mai, Leo Iorga s-a operat pe creier pentru extirparea unei tumori de 3 centimetri. După ce a ieșit învingător din lupta cu cancerul, solistul trupei Compact a declarat pentru un post tv că nu i-a fost deloc frică, chiar dacă la prima intervenție și-a făcut „bilanțul”. 

"Chirurgii au spus că e cel mai probabil să rămân paralizat după o operaţie clasică. Acum îmi mişc mai greu piciorul drept. Nu mi-a fost frică. Toţi mergem într-acolo, într-un fel sau altul. La prima intervenţie mi-am făcut bilanţul".


facebook whatsapp twitter pinterest