Prima reacție a fiului lui Leo Iorga, după ce artistul a murit! Val de mesaje de condoleanțe

Prima reacție a fiului lui Leo Iorga, după ce a artistul a murit! Val de mesaje de condoleanțe © Facebook

Leo Iorga a murit, în această după-amiază, după opt ani de zile în care s-a luptat cu o boală necruțătoare: cancerul.

Leo Iorga s-a stins din viață, după ce de curând fusese internat la spital, din cauza unor complicații aduse de o pneomonie care a recidivat, scrie observator.tv. De mai bine de opt ani, Leo Iorga se lupta cu cancerul și, de fiecare dată reușea să îl învingă și să se întoarcă în locul pe care l-a iubit cel mai mult: scena. Fostul solist al trupei Compact a trecut în neființă la vârsta de 54 de ani, iar moartea sa a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat.

Val de reacții în mediul online

Fiul său, Paul Iorga, cel care în urmă cu doar câteva zile își arăta indignarea în mediul online referitor la faptul că a așteptat zeci de minute ambulanța până când l-a preluat pe tatăl său la spital, este astăzi cu sufletul sfâșiat de durere. A reușit își stăpânească emoțiile și să transmită un mesaj, astfel că a preferat să își schimbe fotografia de profil de pe Facebook cu una de doliu. "Îmi va fi dor de tine", a scris Paul Iorga, pe rețeaua de socializare. 

Internauții au reacționat imediat și au transmis mai multe mesaje de condoleanțe. "Condoleanțe 😔 / Condoleante! / Condoleanțe ! Drum lin 🙏🏼. / Ne va fi dor!", sunt câteva dintre mesajele transmise. 

Leo Iorga se lupta de mai bine de opt ani cu boala necruțătoare. Artistul a cerut în repetate rânduri ajutorul oamenilor binevoitor, pentru a face donații. Tratamentele solistului erau foarte costisitoare și chiar recent a mers în Germania, acolo unde începuse procesul de vindecare a cancerului. Din păcate, destinul a fost crunt și iată că, după ani de zile de luptă cu boala, fostul solist al trupei Compact a trecut la cele veșnice. 


facebook whatsapp twitter pinterest